Camilla Carlsen

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2017 med speciale i mindre husdyr. Lige siden har jeg arbejdet som smådyrsdyrlæge, hvor jeg især har beskæftiget mig med kirurgi og tandbehandling. Særligt tandbehandling og sygdomme relateret til mundhulen har min store interesse. Jeg har derfor deltaget i en række kurser i Sverige for at udvikle min viden inden for netop dette område.

I kraft af mange år som studentermedhjælper i en dyrlægeklinik, og som formidler i Zoologisk Have har jeg også fået en bred erfaring inden for almen medicin samt adfærd og fodervejledning.

Jeg vil være at finde både på klinikken og i Den Mobile Dyreklinik, hvor jeg vil tage mig af alt fra tandbehandlinger og operationer til vaccinationer og kloklip. Det er vigtigt for mig, at vi i fællesskab finder den bedste behandling og løsning for dit dyr, hvorfor dialog og samarbejde er noget af det, jeg vægter meget højt i mit arbejde.

Jeg bor sammen med min mand Søren og vores tvillingepiger. Desuden har jeg min dejlige samojedeblanding Baloo og ca. 20 større og mindre papegøjer, som tager en hel del af familiens opmærksomhed. En del af fritiden bliver brugt i det fri med familie og dyr, og en gang imellem er der tid til et par runder på golfbanen.

 

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen!

Åbningstider: Mandag: 8-17 | Tirsdag: 8-18.30 | Onsdag: 8-17 | Torsdag: 8-17 | Fredag: 8-16

Facebook_icon_2013.svg.png

Nybrovej Dyreklinik

Nybrovej 266 - 2800 Kgs. Lyngby

Tel: 45 88 50 40